Close button

ПриватБанк ще понизив ставки по кредитам для бізнесу

ПриватБанк ще понизив ставки по кредитам для бізнесу

Державний ПриватБанк заявив про чергове зниження ставок за кредитами для бізнесу і підприємців з 1 липня 2020 року, повідомляє Дело.

Про це повідомляє прес-служба Держбанку.

Так, ставки за всіма кредитними лімітами на рахунки, а також за новими кредитами за всіма програмами "проектного" фінансування (кредитними лініями, лізингу і іншим) - знижуються на 1,5% річних.

Зокрема, базові ставки кредитування на придбання основних засобів, програмам лізингу та кредитами "Агросезон" знижені до 13,5% річних, а гривневі кредити під заставу депозитів у валюті надаватимуться банком під 10,5% річних.

Як відомо, у травні ПриватБанк автоматично понизив ставки за діючими програмами фінансування малого бізнесу для 60 тисяч українських компаній і підприємців, щоб допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину з коронавірус.

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк з 1 липня 2020 року відкриває кредитування в рамках державної програми "доступне житло під 10%". Така програма дозволить українцям поліпшити житлові умови на пільгових умовах - процентна ставка за кредитами на доступне житло складе 9,99% річних.

Також для підтримки малого бізнесу в postkarantinnyy період державний ПриватБанк ввів з початку червня до кінця серпня 2020 року нульові тарифи на обслуговування підприємців, які підключать еквайринг для прийому оплати за товари і послуги за допомогою банківських карт.

Новини

Популярні теми форуму

analytics