Close button

Ціни на золото розвернулися після зростання

Ціни на золото розвернулися після зростання

Інвестори очікують публікації червневого звіту по зайнятості в США, що має бути представлено сьогодні, повідомляє Banker.ua.

Вранці 2 липня серпневі ф 'ючерси на золото опустилися на 0,16%, досягнувши $1777,05 за тройську унцію. Вартість вересневого ф 'ючерсу на срібло впала на 0,08% - до $18,203.

Увага учасників ринку зосереджена на червневому звіті по зайнятості в США, який повинен бути представлений сьогодні. Також інвестори очікують травневих даних щодо виробничих замовлень.

Економісти ING прогнозують, що у зв 'язку з відновленням економічної активності у всіх американських штатах співробітники поступово повернуться на свої робочі місця, тому є всі підстави для того, щоб розраховувати на помітне зростання зайнятості. За підрахунками експертів, число робітників може зрости на 3,5 млн.

Водночас, додають аналітики, споживча та ділова активність у багатьох густонаселених штатах досі не дотягує до норми, а мільйони американських громадян все ще залишаються без роботи.

Варто відзначити, що, згідно з даними Нацбанку, 1 грам золота в Україні сьогодні коштує 1 531.1242 гривень, грам срібла оцінюється в 15.7156 гривень, вартість платини зафіксована на позначці 706.8470 грн / грам, а паладію - 1 658.5816 грн / грам.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що вранці 1 липня серпневі ф 'ючерси на золото подорожчали на 0,07%, досягнувши $1,801,85 за тройську унцію. Варто зазначити, що золото завершило II квартал підвищенням на 13%, продемонструвавши найкращий результат з початку 2016 року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics