Close button

Фігурантка секс-скандалу записала нове (відео)

Нове відеозвернення в купальнику Олександра Клітін записала російською мовою, адже за її словами, в Росії вона тепер теж Зірка, повідомляє Фокус.

Колишня екс-заступник міністра інфраструктури Олександра Клітін записала нове відеозвернення, у якому зізналась, що під час останніх численних появ в ЗМІ уявляла себе інопланетянкою.

"Я вирішила зробити соціальний експеримент - уявити, що я - інопланетянин і спробувати контактувати з нашими українськими ЗМІ. Мені просто нема чого втрачати. Мене звільнили з Міністерства інфраструктури, потому что я пыталась боротися з корупцією. Мене так облили брудом, що я півроку не могла знайти роботу, а коли нашла - була змушена це приховувати ", - заявила політик.

Олександра Клітін уточнила, що представити себе людиною з іншої планети їй було досить просто, адже телевізор вона не дивиться, а журналістів і ЗМІ вона не знає.

"Я не розумію, як інопланетянин, чому людям цікаво дивитися на те, як вони принижують один одного. Чому вони не обговорюють проблеми екології, наприклад. Чому вони не звертають увагу на те, що по суті знищують свою середовище проживання і від цього гинуть, як мухи, від раку ", - додала екс-заступник міністра.

Також Олександра Клітін згадала, що "політичних проститут" вистачає і у російській Федерації. А свої нові важливі коментарі пообіцяла розмістити у своїх соцмережах.

Днем раніше Олександра відвідала телеканал "Апостроф TV" і назвала його смітником, але при цьому не змогла відповісти на питання, на якому саме каналі вона знаходиться.

Читайте також:Нова партія: грудьми проти корупція

Новини

Популярні теми форуму

analytics