Close button

Артист Єфремов заявив про свою невинність

Артист Єфремов заявив про свою невинність

Зараз артист знаходиться під домашнім арештом, куди його відправив суд на два місяці, повідомляє Фокус.

Актор Михайло Єфремов, який влаштував смертельне ДТП в центрі Москви, відмовився визнавати провину. Про це розповів "Москві 24" його адвокат Ельман Пашаєв.

За словами захисника, артист даний злочин не скоював.

"Більш докладно нічого пояснювати не буду - це передчасно, тобто даний злочин він не скоював. Михайло Олегович, коли раніше сказав: "Я хочу відшкодувати", - не відшкодувати, а "готовий платити", тому що в ДТП брала участь його машина ", - цитує Пашаєва російське видання.

Що представляє інтереси сім 'ї загиблого в аварії Сергія Захарова адвокат Олександр Добровінський висловився про невизнання Єфремовим провини. Його слова передає видання "підйом".

"Напевно, автомобілем керували надлюдські сили. Люди говорять те, що вони хочуть говорити ", - зазначив Добровінський, припустивши, що захист Єфремова вибрала" тактику ", і що" ми що-небудь ще почуємо цікаве ".

Адвокат підкреслив, що, згідно з експертизою, автомобіль Єфремова перед ДТП перебував "в чудовому стані". "Тому я і кажу, що в ньому, очевидно, нечиста сила, яка керувала автомобілем. А пан Єфремов, напевно, за цією версією, знаходився на задньому сидінні ", - додав він.

Новини

Популярні теми форуму

analytics