Close button

Хто отримає дешеві кредити для бізнесу

Хто отримає дешеві кредити для бізнесу

Для підприємців Києва, які візьмуть участь у державній програмі "доступні кредити", кінцеві ставки складатимуть від 2,5 до 4,5 відсотків у гривні, заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє Сегодня.

"Проаналізувавши умови державної програми" доступні кредити ", ми провели консультації з німецьким Фондом розвитку підприємництва та банками-партнерами. В результаті - вдвічі знижена відсоткова ставка за кредитами для підприємців столиці. Тобто, для підприємців Києва, які візьмуть участь у державній програмі "доступні кредити" кінцеві ставки будуть від 2,5 до 4,5 відсотків у гривні. Таких умов зараз немає ні в одному місті України. Тому запрошую підприємців Києва використовувати ці можливості ", - наголосив мер столиці.

Він нагадав, що місто підготувало рішення Київради про введення для літніх і сезонних майданчиків кафе та ресторанів символічної фіксованої сплати пайової участі - в 1 гривню. Для літніх майданчиків - до кінця жовтня цього року, для сезонних - до кінця грудня.

"Сподіваюся, що депутати на найближчій сесії підтримають таке рішення. Ми розуміємо, що малий і середній бізнес - це основа економіки міста. І його треба підтримувати й заохочувати. Сьогодні складно всім. Але, переконаний, спільними зусиллями і конструктивною співпрацею ми цей виклик подолаємо ", - зазначив Віталій Кличко.

Новини

Популярні теми форуму

analytics