Close button

Як заробити на продажу доларів сьогодні

Як заробити на продажу доларів сьогодні

Купувати валюту на цьому тижні можна: та в малих кількостях і по самому низьким курсом, рекомендують експерти, повідомляє Banker.ua.

Протягом цього тижня, поки Нацбанком керує Стара команда топ-менеджерів, курс гривні буде залишатися в коридорі 26,8-27,5 грн / $, вважає економіст Олег Пендзин. Про це повідомляє Banker.ua.

На думку експертів, українцям поки не слід поспішати з продажем доларів, так як після зміни голови НБУ очікується подальша девальвація нацвалюти до позначки 28 грн / $. У той же час, тим, хто запасся доларами взимку, сьогодні вдасться заробити на зміну курсу від 20 до 32% річних.

За словами економіста Олександра Охріменка, ті, хто купив долари взимку за курсом 23,3-24,5 грн / $, зможуть заробити на кожному доларі від 2,5 до 3,7 грн. Тим же, хто купував американську валюту в травні-червні, здавати долари сьогодні немає сенсу.

Водночас експерти вважають, що протягом цього тижня валюту купувати ще можна: та в малих кількостях і по самому низьким курсом.

Економісти поки не беруться прогнозувати подальшу політику керівництва НБУ щодо курсу гривні.

На думку Олега Пендзина, протягом цього тижня, поки Нацбанком керує Стара команда топ-менеджерів, курс гривні буде залишатися в коридорі 26,8-27,5 грн / $.

А ось Олександр Охріменко вважає, що через надлишок валюти в країні на цьому тижні курс повернеться в коридор 26,5-27 грн / $. На його думку, від зміни керівництва НБУ тут мало що залежить.

Також варто відзначити, що під час брифінгу в місті Південне президент Володимир Зеленський заявив, що керівники українських банків не бачать ризиків щодо девальвації, і що всі сприймають відставку голови НБУ "досить спокійно".

"Все багато разів говорили, що долар завтра буде 100 гривень. Я думаю, що це якась фантастика ", - зазначив президент.

Новини

Популярні теми форуму

analytics