Close button

В Україні помічений рідкісний Lamborghini Aventador SVJ

В Україні помічений рідкісний Lamborghini Aventador SVJ

У Рівненському сервісному центрі МВС зареєстрований один з дев 'ятсот випущених суперкарів Lamborghini Aventador SVJ, повідомляє Autoua.net.

На офіційній сторінці Головного сервісного центру МВС України у Facebook з 'явилося повідомлення про реєстрацію суперкара Lamborghini Aventador SVJ. Автомобіль вартістю майже 15 млн грн поставили на облік у Рівному. Тираж обмежений 900 одиницями. З них 63 одиниці - автомобілі спеціальної серії Aventador SVJ63.

Офіційна прем 'єра Aventador SVJ відбулася у серпні 2018 року на виставці Monterey Car Week в Каліфорнії. Суха маса спорткара складає 1525 кг. Під капотом встановлений 6,5-литровый "атмосферник" V12 потужністю 770 К. С. Привід - на повний. Час прискорення з місця до 100 км / год - 2,8 секунди. Максимальна швидкість - понад 350 км / ч.

В липні 2018 року прототип Aventador SVJ, керований тест-пілотом Lamborghini Марко Мапелло, встановив новий світовий рекорд Нюрбургринга для серійних автомобілів, подолавши "Північну петлю" за 6 хвилин 44,97 секунди.

7upgx1r2ik_big.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics