Close button

SkyUp скасувала продаж квитків на міжнародні рейси

SkyUp скасувала продаж квитків на міжнародні рейси

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines припинила продаж авіаквитків на більшість міжнародних напрямків до 1 серпня 2020 року, повідомляє Дело.

Це випливає з аналізу системи бронювання перевізника, проведеного lowcostavia.com.ua.

Зокрема, SkyUp Airlines скасував всі власні міжнародні регулярні рейси до серпня, за винятком рейсів із Києва до Тирані (Албанія) і Бургас (Болгарія).

Зараз у продажу авіакомпанії SkyUp є міжнародні регулярні рейси в тиранові, а з 24 липня - з Києва до Бургас. Всі інші рейси SkyUp відкладено щонайменше до 1 серпня.

Також SkyUp повністю забрав з продажу рейси в Бургас з Харкова, Запоріжжя та Львова, в Барселону зі Львова, Одеси, Харкова та Запоріжжя, з Ларнаки у Запоріжжі й Одесі.

Повністю скасовані рейси SkyUp в 2020 році (відсутні у пошуку на весь рік):

Львів - Барселона

Одеса - Барселона

Харків - Барселона

Запоріжжя - Барселона

Одеса - Ларнака

Запоріжжя - Ларнака

Львів - Бургас

Харків - Бургас

Запоріжжя - Бургас.

Відомо, що на початку липня SkyUp скасував 3 з 8 внутрішніх напрямки. У той же час авіакомпанія в липні продовжить польоти на 5 маршрутах всередині України. Авіаквитки можна купити за ціною від 500 грн в один бік.

Нагадаємо, 17 червня SkyUp відклав більшість рейсів до 15 липня, офіційно авіакомпанія підтвердила це 20 червня. Тепер же скасування регулярних рейсів продовжили до серпня, а офіційне підтвердження буде через кілька днів.

У той же час у розкладі рейсів і дати відновлення польотів ще можливі зміни.

Як повідомлялося, з 15 червня 2020 року Україна почала відновлювати міжнародне регулярне авіасполучення. Однак через пандемії коронавірусу відкриття неба ще не означає зняття всіх обмежень на подорожі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics