Close button

Вассерман назвав протести в США тоталітарною сектою

Вассерман назвав протести в США тоталітарною сектою

Відомий публіцист і телеведучий Анатолій Вассерман заявив, що акції протесту в США, учасники яких критикують президента країни Дональда Трампа, були справою рук самого Трампа. Про це він повідомив у п 'ятницю, 10 липня, повідомляє Вести.

Вассерман назвав рух Black Lives Matter "тоталітарною сектою", більш того висунув одну з расистських трактувань про те, що таке вираження нібито ігнорує життя білих людей.

"Нарешті сформульовано теоретичне обгрунтування протестів: решта життя значення не мають", - підкреслив Вассерман.

Він піддав критиці висловлювання голови протестів BLM в Торонто юсри ХОДА, порахувала білих людей "недолюдьми з рецесивними генетичними дефектами". Хоча, зрозуміло, є величезна різниця між агресивним висловлюванням пригнобленої групи та інституційним пригніченням домінуючою.

"Відкритим текстом пояснюю дурці, naslushavsheysya наукових термінів: рецесивний ген проявляється, тільки коли успадкований від обох батьків відразу, а домінантний - навіть коли наявна у одному екземплярі, тому домінанти не можуть витіснити рецесивні гени - ті просто будуть до пори до часу непомітні", - вирішив блиснути знаннями Вассерман.

Він також нагадав що, сто років тому заяви, подібні сказаному активісткою протестів проти расизму, робили німецькі нацисти і "англосаксонські евгеники", що, зрозуміло, незрівнянно, адже зворотного расизму не існує, а пригноблена група не може пригнічувати.

Далі він висловив суперечливу думка:

"Протести - спроба спихнути Трампа - його рук справа. Тому що столітній досвід йому підказує: фашизм допомагає витискати надприбуток ", - резюмував Вассерман.

Трамп же, тим часом, на тлі протестів у країні планує видати указ, присвячений роботі поліції.

Нагадаємо, протести в США почалися після загибелі чорношкірого Джорджа Флойда. Він загинув 25 травня під час арешту, проведеного з жорстоким застосуванням сили. Наступного дня на вулиці Міннеаполіса вийшли сотні осіб, багато з них у масках з написом "Я не можу дихати" - саме ці слова говорив поліцейським загиблий.

Новини

Популярні теми форуму

analytics