Close button

Зеленський звинуватив Медведчука у фінансуванні з Кремля

Зеленський звинуватив Медведчука у фінансуванні з Кремля

Президент України Володимир Зеленський заявив, що голову політичної Ради "опозиційної партії - За життя" Віктора Медведчука фінансує Росія. У відповідь політсила зажадала від президента припинити цькування партії, повідомляє Страна.ua.

Свою заяву Зеленський зробив під час робочого візиту на Волинь в розмові з представником "Нацкорпусу".

"Я впевнений, що він (Медведчук, – ред.) дійсно фінансується з Російської Федерації. Потрібно, щоб правоохоронні органи цим дійсно докладно займалися. Я вас чую, і я з вами в цьому питанні дотримуюся однієї думки ", - висловив Зеленський Солідарність з представником націоналістичної партії, члени якої відкрито, б 'ють активістів" партії Шарія "і нападають на офіси" опозиційної платформи За життя ".

Відео: Facebook / Роман Чернишов

Після цієї заяви в отзж зажадали від президента припинити подібні заяви на адресу лідерів "oppoplatformy".

"Для президента Зеленського вже звично танцювати під дудку радикалів, виступати з ними з єдиним думкою, повторювати їхні гасла, копіювати їх політичні позиції і ксенофобську ідеологію. Разом з націоналістами він креслить "червоні лінії" на карті України, відмовляється від діалогу з Донецьком і Луганськом і зриває мирні перемовини. Він вважає перемогу над нацизмом "війною за чужі інтереси", підписується під політикою дискримінацію російськомовних українських громадян. А в політиці - вибирає репресії та тиск на політичних опонентів ", - йдеться в повідомленні.
"Під час поїздки на Волинь Володимир Зеленський, підігруючи провокаторам, виступив з голослівними звинуваченнями на адресу Віктора Медведчука. І пообіцяв націоналістам нацькувати правоохоронні органи. Ось такий неадекватний діалог представника терористичних формувань з Зеленським. У Зеленського немає претензій до тих, хто кидає гранати в офіс нашої партії, хто забиває незадоволених битами, йому не цікаво, хто фінансує ці банди в Україні. Його цікавить наша політична сила ", - заявляє" oppoplatforma ".

В отзж зажадали від Володимира Зеленського зупинити політичний тиск на партію і припинити спроби дискредитації Віктора Медведчука.

"Ці спроби - марні, а політичні переслідування - протизаконні. Очевидно, напередодні місцевих виборів влада дуже боїться зростання популярності та довіри до нашої політичній силі ", - йдеться у зверненні партії.

Новини

Популярні теми форуму

analytics