Close button

Родичі Трампа засумнівалися в його психологічне здоров 'я

Родичі Трампа засумнівалися в його психологічне здоров 'я

Президент США Дональд Трамп через негативний вплив сім 'ї позбавлений здатності співпереживати іншим людям і страждає від безлічі комплексів. З таким твердженням виступила племінниця американського лідера Мері Трамп у книзі "занадто багато і ніколи не достатньо: як моя сім 'я створила найбільш небезпечного людини у світі" (Too Much And Never Enough: терапии сна Family Created the World' s Most Dangerous Man), яка надійшла в продаж у вівторок, повідомляє ТАСС.

Племінниця американського лідера, яка має докторський ступінь з клінічної психології, зазначає, що одним з чинників, що сформували світогляд Дональда Трампа у дитячі роки, було прагнення уникнути несхвалення з боку батька Фредеріка Трампа. За словами автора, умови, в яких ріс і виховувався американський лідер, позбавили його здатності співпереживати, а також обрубали його зв 'язок в реальним світом.

Самозакоханість президента США

Племінниця американського лідера, посилаючись на особистий досвід роботи клінічним психологом, стверджує, що в її дядька є "всі дев 'ять клінічних ознак самозакоханості". "Справа в тому, що патології Дональда носять такого комплексний характер, а його поведінка деколи настільки нез 'ясовно, що для того, щоб поставити точний і зважений діагноз, знадобилося б проведення цілого набору психологічних і нейрофізіологічних тестів, на які він ніколи не погодиться", - пише Мері Трамп.

"Йому завжди мало, і це виходить далеко за рамки звичайної самозакоханості, - пише вона. - Дональд не просто слабкий характером. Його самолюбство дуже крихке і постійно має чимось підкріплюватися, тому що глибоко всередині він віддає собі звіт в тому, що не є тим, ким хоче здаватися ".

Племінниця президента США вказує у своїй книзі, що самозакоханість лідера Білого дому не дозволяє йому тверезо дивитися на речі і приймати рішення, виходячи з нинішню ситуацію або керуючись чіткою стратегією. "Эго Дональда завжди було і донині є крихким і непотрібним бар 'єром між ним і реальним світом", - пише племінниця Трампа.

Всі проблеми - з сім 'ї

Однією з основних причин того, чому у президента США сформувався такий психологічний портрет, Мері Трамп вважає його відносини з батьком, якого він називає соціопатом. "Обмежуючи доступ Дональда до власних почуттів та називаючи їх часто неприйнятними, Фредерік Трамп - старший перекрутив сприйняття сином світу і порушив його здатність існувати в ньому", - пише автор.

При цьому вона зазначає, що "гроші і вплив батька" сприяли тому, що Дональд Трамп не піддає сумніву значимість власної фігури. "Дональд більшу частину свого дорослого життя існував в умовах чітко заданих рамок", - продовжує племінниця президента, наголошуючи, що, схожі закриті умови створені для Трампа в Білому домі. "Тому не представляється можливим зрозуміти, наскільки він здатний був б процвітати або, принаймні, виживати, залишившись один на один з справжнім світом", - наголошує автор.

Складні стосунки з братом

Автор книги розповідає, що її батько - старший брат президента Фред Трамп - молодший (1938 1981) часто піддавався порівнянь зі своїм братом з боку батька. Фредерік Трамп, на думку племінниці президента, розчарувавшись у своєму старшому сыне, вкладав сили і кошти в розвиток Дональда, переслідуючи при цьому мету реалізувати свої власні амбіції.

Сам ж чинний глава американської адміністрації згодом зміцнився в усвідомленні власної переваги. "Батько правий щодо тебе. Ты не більш ніж який прославився водій автобуса ", - так, за словами Мері Трамп, звертався до свого брата американський лідер після того, як той став пілотом авіакомпанії Trans World Airlines.

Мері Трамп звертає увагу на те, що негативний вплив з боку батька притупили здатність Дональда Трампа співпереживати іншим людям, в тому числі - своїх родичів. Як приклад вона наводить поведінка чинного американського лідера в ніч на 26 вересня 1981 року, коли її батько Фред Трамп - молодший перебував у лікарні у передсмертний стан. За її словами, замість того, щоб підтримати свого брата, Дональд "пішов у кіно, залишивши його помирати на самоті".

"Якщо він може витягти яку-небудь вигоду з будь-чиєї смерті, він неодмінно спростить цей процес, а пізніше буде ігнорувати сам факт смерті", - вважає племінниця американського лідера. "Поки тисячі американців помирають на самоті, Дональд хвалиться зростанням біржових індексів", - вказує автор. Фред Трамп - молодший страждав від алкоголізму і помер в 1981 році у віці 42 років від серцевого нападу.

Думку сестри

Мері Трамп наводить у своїй книзі думку старшої сестри президента США - Меріенн Трамп Беррі. Вона раніше була федеральним суддею. Трамп Беррі висловила сумніви в тому, що її брат підходить для посади президента США. У 2015 році вона відзначала, що Трампу, який тоді заявив про намір балотуватися на виборах, не вдасться здобути перемогу. "Він клоун", - наводяться її слова в книзі.

Меріенн Трамп Беррі, як стверджується в книзі, була надзвичайно здивована тим, що її брата підтримують релігійні американці. "Єдиний раз, коли він пішов до церкви, це коли там були камери", - зазначила вона. "Але це лише заради його виборців, - додала сестра президента США. - У нього немає жодних принципів. Абсолютно жодних ".

Трамп Беррі, як випливає з книги, також підкреслювала, що американський лідер нічого не добився самостійно і не був успішним в бізнесі. "Він п 'ять разів був банкрутом", - зазначила вона.

Спроби заборонити публікацію книги

Молодший брат екс-голови адміністрації США Роберт Трамп домагався того, щоб суд заборонив видання книги. Суд в американському місті Покипси (штат Нью-Йорк) спочатку задовольнив його позов і тимчасово заборонив видавати книгу. Але це рішення скасував апеляційний суд, взявши до уваги те, що видавництво Simon and Schuster вже надрукувало і відправило замовникам понад 600 тис. примірників цієї книги. Прес-секретар Білого дому Кейлі makineni раніше заявила, що книга племінниці президента США містить сміховинні затвердження і сповнена вигадок.

Новини

Популярні теми форуму

analytics