Close button

Жінка у Франції три роки доводить в суді, що вона не мертва

Жінка у Франції три роки доводить в суді, що вона не мертва

У Франції 58-річна жінка, яку оголосили мертвою в судовій суперечці з колишньою співробітницею, звертається до суду в місті Ліон, щоб спробувати довести своє існування, повідомляє Depo.ua.

Жанна Пушєн намагається довести, що вона жива, з тих пір, як суд по трудових суперечках, нібито діючи на підставі інформації, наданою колишньою співробітницею клінінгової компанії Pouchain, в листопаді 2017 визнав її мертвою.

Постанова, що завершило судовий процес про незаконне звільнення, що тривав майже два десятиліття, перевернув життя Пушє з ніг на голову. Стерта з офіційних документів, вона втратила своє посвідчення особи, водійські права, банківський рахунок і медичну страховку.

Вона звинувачує свою колишню співробітницю в фабрикації її смерті, щоб спробувати домогтися відшкодування збитку від її спадкоємців - чоловіка і сина - після двох невдалих спроб подати в суд на саму Пушєн.

"Це божевільна історія. Позивач стверджував, що пані Пушєн мертва, не надавши ніяких доказів, і все їй повірили. Ніхто не перевіряв", - сказав адвокат Сільвен Кормі.

Жінка подала позов проти Пушєн після того, як втратила роботу в клінінгової компанії Pouchain, коли та втратила великий контракт в 2000 році. У 2004 році суд по трудових суперечках зобов'язав виплатити жінці більше 14 000 євро компенсації, але оскільки справа була порушена проти компанії, а не самої Пушєн , рішення так і не було виконано.

У 2009 році жінка подала позов вже безпосередньо проти Пушєн але ця справа була відхилена. Однак її відновили в 2016 році в апеляційному суді, який, вважаючи Пушєн мертвою, наказав її чоловікові і синові відшкодувати збитки. Адвокат колишньої співробітниці Пушєн заявив, що вона прикинулася мертвою, щоб уникнути судового розгляду, наприклад, відмовившись відповідати на кореспонденцію.

Пушєн, яка домагається визнання судом заяви про її смерті фальшивкою, відкинула ці звинувачення. Вона описала своє життя як таку, що знаходиться в підвішеному стані.

"Державні органи говорять мені, що я більше не мертва, але я ще й не жива. Я в процесі!" - сказала вона.

Новини

Популярні теми форуму

analytics