Close button

Трамп і Пенс вперше зустрілися після штурму Капітолію, - ЗМІ

Трамп і Пенс вперше зустрілися після штурму Капітолію, - ЗМІ

Чинний президент США Дональд Трамп вперше зустрівся з віцепрезидентом Майклом Пенсом після заворушень в Капітолії 6 січня. У них була "хороша розмова", повідомив Reuters високопоставлений чиновник адміністрації президента, повідомляє Лига.net.

Як зазначається, зустріч відбулася в понеділок. Політики не спілкувалися тиждень після того, як Трамп розкритикував Пенса за те, що той відмовився зривати в Конгресі США процедуру підтвердження перемоги на виборах президента демократа Джо Байдена.

За даними агентства, Трамп не зв'язувався з Пенсом під час заворушень в Капітолії й не уточнював, чи знаходиться віцепрезидент в безпеці.

Як говорить джерело Reuters, на зустрічі політики обговорили заворушення в Капітолії та погодилися, що люди, які штурмували будівлю, не представляють всіх 75 млн виборців Трампа.

"(Пенс і Трамп, - ред.) пообіцяли продовжувати роботу від імені країни до кінця свого терміну <...> Вони добре поговорили, обговорювали майбутній тиждень, міркували про останні чотири роки роботи та досягнення адміністрації", - розповідає про зустріч джерело агентства.

Новини

Популярні теми форуму

analytics