Close button

З нового Mercedes скинули майже весь камуфляж

З нового Mercedes скинули майже весь камуфляж

«Зелений» аналог Mercedes-Benz GLA повинен був дебютувати ще в 2020 році, проте здійсненню цих планів завадила пандемія, повідомляє Автомир.

Нових термінів прем'єри виробник поки не позначив, але очевидно, що машина ще готова не цілком: випробування тривають. Про це свідчить свіжа відео, опубліковане на YouTube-каналі walkoARTvideos. У ньому Mercedes-Benz EQA показаний з незначною маскуванням.

У свою чергу, ресурс CarSpyMedia зміг зафіксувати Mercedes-Benz EQB - більш незграбний кросовер, заснований на моделі GLB. Майбутню новинку обкатують на Нюрбургринзі.

Обидва електромобіля в значній мірі повторюють донорські моделі з ДВЗ: основні відмінності зводяться до інших фарам і заднім ліхтарям і замінює радіаторну решітку глухий передній панелі - в дусі нинішнього Mercedes-Benz EQC. Інтер'єри також майже напевно будуть скопійовані - з додаванням специфічної для електрокарів інформації в водійський інтерфейс.

Свіжих даних про силових установках і раніше немає. Якщо орієнтуватися на концепт EQA 2017 року, покупці зможуть розраховувати на двомоторний 200-кіловатний систему і батарею ємністю понад 60 кіловат-годин, заряду якої повинно вистачати на 400 кілометрів шляху. Також не виключений випуск «заряджених» AMG-версій.

Згідно все того ж плану, опублікованому «Даймлер» у минулому лютому перед самим приходом коронавіруса в Європу, Mercedes-Benz EQB повинен дебютувати в 2021 році. З огляду на, що розробка і випробування двох соплатформенних моделей ведуться паралельно, можна сподіватися, що у випадку з EQB відставання від початкового графіка буде не таким сильним.

Новини

Популярні теми форуму

analytics