Close button

У Слугах народу пояснили, чому змінили голову делегації в ПАРЄ

У Слугах народу пояснили, чому змінили голову делегації в ПАРЄ

В "Слугах народу" пояснюють зміну глави делегації України в ПАРЄ "зміною стратегічного підходу". Про це повідомляє заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук в Facebook, повідомляє Украинская правда.

"Перед Європою постали нові виклики, світ опинився в новій реальності. Тому наша делегація теж змінює і свої підходи і свою стратегію, щоб йти в ногу з часом і відповідати тим викликам, які постануть перед нашою країною і світом у 2021 році.

Для цього нам потрібно буде не тільки акцентувати на тому, хто ворог, а й дбати про те, що хоче один ".

Так Кравчук пояснює звільнення Єлизавети Ясько з посади глави делегації України в ПАРЄ. За словами заступника голови фракції, це "певна зміна парадигми делегації". Рішення, мовляв, прийняли колективно - доручити реалізувати цю нову стратегію Марії Мезенцевій.

Ясько, за словами Кравчук, "залишається дуже важливим членом делегації і продовжує нарівні з усіма іншими працювати на благо країни".

Що передувало: Делегація України в ПАРЄ на своєму онлайн-засіданні 11 січня замінила главу делегації України в ПАРЄ. Замість Єлизавети Ясько нею стала нардеп від "Слуги народу" Марія Мезенцева. За неї проголосували 10 членів делегації від Слуги народу, обидва представники ОТЗЖ і представник депутатської групи "За майбутнє".

Новини

Популярні теми форуму

analytics