Close button

Renault готує відразу два нових електромобіля

Renault готує відразу два нових електромобіля

Стратегію подальшого розвитку марки Renault новий глава Лука де Мео озвучить 14 січня 2021 року, але в мережі вже почали з'являтися припущення з цього приводу, повідомляє Автоцентр.

Як пише чеське видання Auto.cz, топ-менеджер розглядає можливість відродження деяких історичних моделей у вигляді електромобілів. Зокрема, Renault 4 і Renault 5 - відомих і успішних моделей.

Першим з'явиться електромобіль, який чи данина поваги «четвірці» 1960-х років, яка сприяла активній моторизації Франції. Наскільки новинка буде нагадувати оригінал, поки невідомо. Це може бути як бюджетний електромобіль, так і стильна іміджева модель, схожа на Mini. Пізніше на ринок вийде новий Рено 5.

Раніше глава компанії повідомив, що, незважаючи на скорочення витрат, марку Alpine чекає спортивне майбутнє. Вона стане основним спортивним брендом і побореться за перемогу в Ле-Мане. З чуток, Alpine також займеться розробкою спортивних версій окремих моделей Renault.

29-origin-6639184.jpg

Також Лука де Мео раніше говорив, що хоче зосередитися на комерційно цікавих моделях і сегментах. Це може означати появу нового компактного електричного кросовера на базі торішнього концепту Renault Megane eVision. Також вже відомо про зникнення з лінійки втрачають популярність Talisman, Scenic і Espace.

Новини

Популярні теми форуму

analytics