Close button

"Улюблені банки" Трампа відмовляються його обслуговувати

"Улюблені банки" Трампа відмовляються його обслуговувати

Два "улюблених банки" Трампа Deutsche Bank AG і Signature Bank відвернулися від президента-мільярдера через штурм Капітолію, повідомляє Bloomberg.

Так, німецький банк Deutsche Bank AG відмовився від подальшої співпраці з Дональдом Трампом і його компанією. Про це повідомили інформовані особи, які виявили бажання залишитися анонімними. Варто відзначити, що Трамп не погасив три кредити в Deutsche Bank AG на загальну суму понад $300 мільйонів.

Від Трампа також відвернувся і нью-йоркський Signature Bank, який довго обслуговував як і президента, так і всю його сім'ю. Однак події в Капітолії, які відбулися 6 січня, різко засудили й прийняли рішення закрити обидва рахунки Трампа. Відзначимо, що в цьому банку Трамп тримав близько 5,3 мільйона доларів.

Signature Bank також підтримує ідею про відставку Трампа після закінчення його президентського терміну. Керівництво банку пізніше оголосило, що припинить співпрацювати й з конгресменами, які голосували проти визнання результатів голосування колегії вибірників.

Новини

Популярні теми форуму

analytics