Close button

Скільки коштував відпочинок Тупицького в Дубаї

Скільки коштував відпочинок Тупицького в Дубаї

Як повідомляли ЗМІ, Тупицький проживає на королівській віллі за 300 тис грн на добу. У Конституційному суді України назвали вартість поїздки на відпочинок в Об'єднані Арабські Емірати голови суду Олександра Тупицького. Відповідну заяву оприлюднила прес-служба КСУ у вівторок, 12 січня, повідомляє Вести.

Роз'яснення з приводу відпустки судді в Дубаї було опубліковано після поширення в ЗМІ інформації, що сім'я Тупицького проживає на королівській віллі площею 950 квадратних метрів.

"6 січня голова суду Олександр Тупицький з дружиною і сином вилетіли на відпочинок в Об'єднані Арабські Емірати, де пробудуть до 13 січня 2021 року. Вартість пакету послуг, що надається туроператором на трьох осіб, становить 242 116,43 грн. У вартість туру входить авіапереліт в обидві сторони, при розміщенні в двокімнатному номері готелю, дворазове харчування, трансфер, страхування і вартість туристичного обслуговування ", - йдеться в повідомленні.

У Прес-службі підкреслили, що вартість відпочинку Тупицького відповідає його фінансовим можливостям. "Нарахований дохід глави Конституційного суду України в грудні 2020 року склав 433 538,60 грн, що повністю покриває суму витрат на поїздку", - підсумували в КСУ.

Олександра Тупицького призначив суддею КСУ в 2013 році тодішній президент Віктор Янукович. Раніше він був суддею Куйбишевського райсуду Донецька, в 2010-2013 роках працював в Донецькому, Львівському, Дніпропетровському апеляційних судах.

tupitskij-1.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics