Close button

Samsung показала своє бачення автомобілів майбутнього

Samsung показала своє бачення автомобілів майбутнього

Компанія Samsung продемонструвала своє бачення того, якою може бути цифрова кабіна в автомобілях наступних поколінь. Велика кількість дисплеїв, камер і всіляких датчиків південнокорейський виробник електроніки доповнив сумісністю зі своїми електронними пристроями, а також розумними системами виявлення, повідомляє 4PDA.

Новинка під назвою Digital Cockpit 2021 позиціонується компанією як повноцінне цифрове приміщення. Крім двох дисплеїв всередині кабіни, Samsung запропонувала розмістити великий екран на основі MicroLED-матриці і зовні автомобіля для оповіщення пішоходів.

20eq9yaajk_big.jpg

Виробник приділив чимало уваги ефектів занурення при відтворенні мультимедійного контенту або запуску ігор: так під час активації ігрового режиму з підголівника виїжджає пара додаткових динаміків, що пропонують користувачеві панорамний деталізований звук.

Примітно, що Samsung передбачила можливість швидкого доступу до повноцінної робочої станції за допомогою підключення смартфонів або планшетів серії Galaxy. Для цього всередині кабіни розміщений бездротовий модуль Wireless DeX.

У складі Digital Cockpit 2021 також використовується панорамна система камер з оглядом 360 ° з підтримкою штучного інтелекту для забезпечення безпеки пасажирів і пішоходів. Що стосується апаратної платформи, то Samsung зазначила, що побудувала розумну кабіну на базі процесора Exynos Auto V9, реалізувавши підтримку 5G, GPS і Wi-Fi. Обраний чіп підтримує як ОС Android, так і Linux.

Новини

Популярні теми форуму

analytics