Close button

Новий Volkswagen Polo виїхав на дороги

Новий Volkswagen Polo виїхав на дороги

У цьому році Volkswagen Group представить нові версії двох популярних компактних хетчбеків - Skoda Fabia і VW Polo, повідомляє Автоцентр.

Різниця полягає в тому, що першому авто підготували нове покоління, яке обіцяє бути стильним і технологічним, а другого - рестайлінг в середині життєвого циклу.

Оновлений Фольксваген Поло 2021 модельного року потрапив в об'єктиви фотошпигунів під час дорожніх випробувань. Прототип покритий акуратним, але щільним камуфляжем, пофарбованим в колір кузова.

До даної практики вдаються багато автовиробників, щоб зробити свої новинки максимально непомітними на дорогах. Однак досвідчених шпигунів не обдурять. Але, незважаючи на їхні зусилля, розглянути новинку все одно не вдалося.

Справа в тому, що плівка покриває абсолютно всі елементи автомобіля, включаючи оптику. За даними інсайдерів, новий VW Polo обзаведеться модернізованими фарами в стилі Golf 8 і Tiguan, переробленим бампером і іншими гратами. У задній частині також з'являться нові ліхтарі і бампер.

Про дату дебюту рестайлінгового Volkswagen Polo поки інформації немає. Орієнтовно його повинні представити в середині поточного року.

2022-vw-polo-facelift-spy-1photo.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics