Close button

Козак про результати зустрічі з Єрмаком

Козак про результати зустрічі з Єрмаком

Українська сторона поки офіційно не коментувала результати зустрічі, повідомляє Вести.

Заступник глави адміністрації президента Росії Володимира Путіна Дмитро Козак досить песимістично висловився з приводу переговорів політосоветніков глав держав-членів "Нормандське четвірки" в Берліні. Про це він заявив журналіста за підсумками зустрічі, яка пройшла у вівторок, 12 січня

"Похвалитися нічим. Рішень не вдалося досягти ні з одного питання", - повідомив Козак. Він також зазначив, що режим припинення вогню в Донбасі "так-сяк" дотримується і силові акції з боку України були б самогубством.

"Радники" Нормандське четвірки "домовилися зустрітися ще раз протягом двох тижнів", - повідомив Дмитро Козак.

Він також зазначив, що знайти остаточні рішення не вдалося. І додав, що сторони домовилися підготувати нові принципи підходів до формування дорожньої карти в Тристоронньої контактній групі по всеосяжного врегулювання конфлікту.

"Радники лідерів" нормандської четвірки "провели в Берліні відверту розмову, який був корисний, але остаточних рішень ні по одному пункту переговорів досягти не вдалося", - повідомив журналістам у вівторок заступник керівника адміністрації президента РФ Дмитро Козак.

Українська сторона поки офіційно не коментувала результати зустрічі Андрія Єрмака і Дмитра Козака в Берліні.

Як повідомлялося раніше, на зустрічі представники Росії, України, Франції та Німеччини обговорять реалізацію домовленостей паризького саміту 2019 року в частині політичного врегулювання на Донбасі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics