Close button

YouTube заблокував канал Трампа

YouTube заблокував канал Трампа

Президент США Дональд Трамп в найближчі сім днів не зможе скористатися офіційним обліковим записом в YouTube: публікувати відеоролики й вести трансляції. Адміністрація хостингу 12 січня видалила останнє відео і заблокувала акаунт Трампа. Про це з посиланням на заяву хостингу повідомив портал Axios, повідомляє Vesti.ua.

У заяві представників YouTube, рішення видалити новий контент, завантажений на каналі Трампа, було прийнято після ретельної перевірки й через побоювання з приводу постійно існуючої ймовірності виникнення насильства. Також адміністрація хостингу додала, що випустила попередження у зв'язку з порушенням політики щодо контенту, що містить підбурювання до насильства.

"В результаті, відповідно до нашої давньої системи попереджень канал тепер не може завантажувати нові відео або прямі трансляції протягом як мінімум семи днів, які можуть бути продовжені", - підкреслили представники відеохостингу.

Крім того, YouTube призупинив можливість коментувати відео, які залишилися на каналі Трампа, посилаючись на можливий ризик провокації насильства.

Новини

Популярні теми форуму

analytics