Close button

Hyundai показала новий електромобіль Ioniq 5

Hyundai показала новий електромобіль Ioniq 5

Компанія Hyundai опублікувала перші фото і відео нового електромобіля Ioniq 5. На цю модель корейці покладають великі надії, повністю її розсекретять вже в наступному місяці, повідомляє АвтоПортал.

Ioniq 5 багато в чому є для Hyundai «першим». Так, це перша машина, яку концерн випустить під окремим суббрендом, що має назву, власне, Ioniq (поки заявлено лише три моделі під цією маркою). Крім того, це перший серійний автомобіль, який побудований на платформі Hyundai / Kia E-GMP, створеної спеціально для електрокарів. Вважається, що це одна з найбільш високоефективних і продуктивних «візків» - вона дозволить вичавлювати максимум характеристик.

Hyundai-Ioniq-5-12.jpg

Ще однією сильною стороною Ioniq 5 стане його дизайн. Новинка не буде схожа ні на одну модель південнокорейського бренду - в її зовнішньому вигляді переважають прямі гострі лінії і прості геометричні форми (словом, строгість і мінімалізм). При цьому «взують» електрокар в 20-дюймові колеса, що досить незвично, як для серійного авто.

Hyundai-Ioniq-5-13.jpg

Що стосується характеристик, поки є лише попередні дані. За неофіційною інформацією, автомобіль буде приводитися в рух двома електромоторами загальною потужністю 313 к.с. (У нього буде повний привід), а розгін від 0 до 100 км / год складе 5,2 секунди. Згодом у Ioniq 5 з'явиться і одномоторна версія, при цьому батарей теж буде дві - ємністю 58 кВтг і 82 кВтг. У першому випадку запас ходу складе 450 км по циклу WLTP, у другому - 550 км. Крім того, машина отримає 800-вольтів зарядку, завдяки чому запас ходу від 20 до 80% можна буде заповнити всього за 15 хв.

Перші поставки Ioniq 5 до Європи очікуються влітку, ціни та більш детальна інформація про новий електокаре з'являться пізніше.

Новини

Популярні теми форуму

analytics