Close button

Foxconn і Geely об'єднуються для виробництва автомобілів

Foxconn і Geely об'єднуються для виробництва автомобілів

Тайванський контрактний виробник електроніки Foxconn і китайський автовиробник Geely заявили, що об'єднають зусилля, щоб зайнятися контрактним виробництвом автомобілів, повідомляє Ixbit.

Партнери створять спільне підприємство, частки в якому розподіляться між ними порівну. СП буде не тільки випускати машини, але і надавати автовиробникам консалтингові послуги з технологій, що використовуються в електромобілях.

У вересні минулого року компанія Geely представила свою першу платформу для електромобілів, пообіцявши поділитися розробкою з іншими автовиробниками. Днями ця компанія також повідомила, що планує випускати електромобілі на замовлення китайського гіганта пошукових систем Baidu.

Компанія Foxconn, більше відома як основний виробничий партнер Apple, в жовтні заявила, що планує до 2025-2027 років поставляти компоненти для 10% електромобілів, що випускаються в світі.

На початку місяця з'явилася інформація, що Foxconn збирається інвестувати близько 200 млн доларів в китайську компанію Byton і до першого кварталу 2022 року освоїти серійне виробництво електромобіля Byton M-Byte.

Новини

Популярні теми форуму

analytics