Close button

Kia Sportage +2021 - що відомо про кросовер

Kia Sportage +2021 - що відомо про кросовер

Перетворену версію кросовера з приставкою Ace в назві компанія привезла на торішній автосалон в Гуанчжоу, повідомляє Автоцентр.

Тоді публіці показали передсерійний прототип в спортивному виконанні GT Line. Судячи з фото, серійний Sportage Ace відрізняється від спортивної модифікації дизайном переднього бампера і решітки радіатора.

У базового кросовера Кіа вона з вертикальними ребрами, тоді як у GT Line з горизонтальними перекладинами. Також у стандартного Kia Sportage Ace новий логотип компанії, немає помаранчевих вставок на кузові. Плюс до цього кросоверу дісталася інші ліхтарі в стилі нового Sorento.

Фото інтер'єру поки немає. Швидше за все, новинку дістанеться цифрова приладова панель і система мультимедіа з великим екраном. Крім того, Sportage Ace обіцяні адаптивний круїз-контроль і комплекс Drive Wise, в який входять система утримання в смузі руху, моніторинг сліпих зон і інші функції.

Кросовер буде комплектуватися 2,0-літровим бензиновим мотором потужністю 160 к.с. Крім того, в мережі вже з'являлася інформація про ще один, на цей раз, 1,5-літровий двигун на 200 к.с.

Про коробках передач достовірно поки нічого невідомо. Колишня модель пропонувалася з шестиступінчастою механічною і автоматичною коробками передач. Тубрірованний варіант продавали з семиступінчастою роботизованою КПП.

Старт продажів Kia Sportage Ace запланований на весну 2021 року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics