Close button

У Трампа відберуть карусель, катки і гольф-клуб

У Трампа відберуть карусель, катки і гольф-клуб

Влада Нью-Йорка розірвано всі контракти з компанією чинного президента США Дональда Трампа. Про це повідомив мер міста Білл де Блазіо в інтерв'ю телеканалу MSNBC, повідомляє Вести.

Таке рішення було прийнято на тлі недавніх заворушень в Капітолії.

За словами градоначальника, в договорах чітко прописано, що у влади є право їх розірвати, якщо керівництво компанії залучено в злочинну діяльність.

"Підбурювання до заколоту проти уряду США явно є злочинною діяльністю. Місто Нью-Йорк більше не матиме нічого спільного з Trump Organization", - розповів він.

З контракту випливає, що компанія Трампа займалася експлуатацією двох льодових ковзанок і каруселі в Центральному парку, а також гольф-клубу в Бронксі.

Як повідомлялося, Палата представників Конгресу США почала дебати з приводу імпічменту Трампу. Протягом години конгресмени повинні були обговорити порядок дебатів про відсторонення глави держави, потім два години триватимуть самі дебати.

Відзначимо, Палата представників раніше оприлюднила текст резолюції про імпічмент Трампу. Йдеться про підбурюванні до заколоту, в якому звинувачується 45-й президент США. Автори ініціативи вважають, що дії Трампа поставили під загрозу діяльність Конгресу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics