Close button

Новий Lexus NX виїхав на дорожні випробування

Новий Lexus NX виїхав на дорожні випробування

Кросовер Lexus NX представлений в 2014 році, пережив легкий оновлення в 2018 році, а тепер готується до повноцінної зміні покоління - першої у своїй недовгій історії. Фотошпигуни відзняли закутаний у камуфляж прототип, що проходить випробування на дорогах штату Колорадо, повідомляє Автомир.

Судячи по знімках, зміни NX будуть швидше еволюційними, ніж радикальними. Силует автомобіля залишиться впізнаваним, задня і передня оптика стане більш вузькою. Решітка радіатора збереже колишню форму, але виросте в розмірах.

У салоні поновлення буде більш масштабними. Головним нововведенням стане великий сенсорний екран мультимедійної системи, діагональ який в «топових» версіях може розтягнутися до 14 дюймів.

f50906ead0bee824d341ccdba57cbef07342c7a3

Базою для Lexus NX другого покоління послужить модифікована версія платформи Toyota TNGA-K, яку новинка розділить з RAV4. Разом з «візком» новинка може запозичити бензоелектричних силову установку у найпотужнішого RAV4 з приставкою Prime. У неї входить 2,5-літровий бензиновий мотор потужністю 177 к.с. і два електродвигуни - по одному на кожній осі. Сумарна віддача такої установки досягає 306 к.с. Крім цього, найдорожча модифікація NX може отримати 3,5-літровий V6 від Toyota Camry.

Очікується, що прем'єра Lexus NX другої генерації відбудеться до кінця нинішнього року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics