Close button

Олімпійському чемпіону, який штурмував Капітолій, пред'явили звинувачення

Олімпійському чемпіону, який штурмував Капітолій, пред'явили звинувачення

Олімпійському чемпіону з плавання Клития Келлеру, який брав участь у заворушеннях в Капітолії, пред'явлені звинувачення за трьома статтями, повідомляє Еспресо.

Про це повідомляє The New York Times.

Келлера звинувачують в перешкоджанні правоохоронним органам, в умисному проникненні або знаходженні в приміщення з обмеженим доступом без законних підстав, а також у порушенні громадського порядку на території Капітолію у Вашингтоні.

У той же час, в обвинувальних документах немає докладного опису того, що саме Келлер робив в Капітолії, за винятком того факту, що офіцери намагалися видворити його та інших людей з будівлі.

mb3g5sbnts_big.jpg

38-річний Клит Келлер - дворазовий олімпійський чемпіон, чотириразовий чемпіон світу.

  • Нагадаємо, 6 січня обидві палати Конгресу США перервали засідання на тлі масового протесту біля Капітолію, де проходило засідання Конгресу за твердженням результатів виборів. Протест переріс у зіткнення з силовиками, а потім демонстранти прорвалися в будівлю Капітолію.
  • Згодом поліція відтіснила протестувальників зі сходів Капітолію.
  • Конгрес США відновив роботу, за підсумками якої була затверджена перемогу Байдена на президентських виборах.
  • В результаті протестів у Вашингтоні загинули чотири людини, понад півсотні заарештовані. Пізніше в лікарні від ран помер поліцейський, який захищав будинок Капітолію.

Новини

Популярні теми форуму

analytics