Close button

Hyundai Creta з 7-місцевим салоном випустили на дороги

Hyundai Creta з 7-місцевим салоном випустили на дороги

, повідомляє Автоцентр.

Крім нової інформації і деяких характеристик нової Creta в мережі з'явилися ще й фотографії з випробувань.

Їх опублікувало видання Motorbeam. Згідно з інформацією джерела, семимісний компактний кросовер Hyundai може отримати нове ім'я і підправлену зовнішність.

Прототип кросовера вдалося сфотографувати недалеко від індійського міста Хайдарабад. Кузов щільно прикритий камуфляжній плівкою, тому розглянути зовнішність більш детально досить складно.

Імовірно, семимісний Hyundai Creta отримає ряд змін. Наприклад, інші бампери, радіаторні грати і дизайн колісних дисків. Але і це ще не все. Кросоверу приписують нове ім'я - Hyundai Alcazar. Раніше так називали палаци в Португалії та Іспанії. Натяк на просторий інтер'єр?

756105493532659.jpg

Крім того, новинка трохи збільшиться в розмірах. У порівнянні з молодшою версією колісна база стане більше на 20 мм і складе 2630 мм. Задній звис додасть 10 мм, а загальна довжина - 30 мм.

756105493554752.jpg

Змін в моторному лінійці, навпаки, не передбачається. Семимісний варіант Хюндай Крета укомплектують 1,5-літровим атмосферним мотором, що видає 115 к.с. і таким же турбодизелем. Ще один мотор - 1,4-літрова наддувних «четвірка» потужністю 140 к.с. Мотори працюватимуть в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, варіатором або семідіапазонний роботом з двома зчепленнями.

Новини

Популярні теми форуму

analytics