Close button

Український виробник запатентував електрогрузовік

Український виробник запатентував електрогрузовік

Українська компанія "Богдан Моторс" запатентувала електричний вантажівка ERCV27, повідомляє ТСН Авто.

Про це повідомляє Національний промисловий портал.

Відзначається, що багатофункціональний вантажний автомобіль з електроприводом від луцького підприємства можна вважати досконалим і відпрацьованим зразком, який може серійно виготовляється на промислових потужностях і експлуатуватися потенційними замовниками.

Електрогрузовік від вітчизняного підприємства здатний розвивати швидкість до 80 км / ч. Запас ходу без підзарядки тягових батарей при повній допустимій масі автомобіля складає 220 кілометрів, а термін експлуатації цієї техніки досягає 12 років. Вантажівка обладнаний комбінованої вентиляцією, водяними отопителями, системою відеоспостереження і кондиціонером.

d9e6b0fc7995c8fb375fd979be90cd0b.jpeg

Цікаво, що першу повністю український електричний вантажівка, виготовлений для датської компанії Banke Electromotive, "Автоскладальний завод №1" представив 22 листопада 2018 року.

Тоді основним призначенням вантажівки вважалося його використання з встановленням спеціального обладнання для збору і доставки твердих побутових відходів з вулиць європейських міст до місць переробки. Електропривод забезпечував відсутність шкідливих викидів в рамках експлуатації в урбанізованому місцевості.

Новини

Популярні теми форуму

analytics