Close button

Офіс генпрокурора направив запити про допомогу в справі Шеремета

Офіс генпрокурора направив запити про допомогу в справі Шеремета

Офіс генерального прокурора направив запити про допомогу в справі про вбивство журналіста Павла Шеремета в 15 держав, повідомляє Українські Новини.

Про це йдеться у відповіді Офісу генпрокурора на запит Українських Новин.

"Протягом 2016-2020 років підтримано 18 запитів про правову допомогу в кримінальному провадженні за фактом вбивства Павла Шеремета. Зазначені клопотання спрямовані компетентним органам 15 країн (Бельгія, Білорусь, Великобританія, Грузія, Єгипет, Киргизія, Латвія, Литва, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Польща, США, Туреччина, Швеція) ", - йдеться у відповіді.

Разом з тим Офіс генпрокурора зазначив, що матеріали цих запитів містять інформацію з обмеженим доступом і не можуть бути оприлюднені.

Як повідомляли Українськi Новини, Національна поліція проведе слідчі дії на території Білорусі в рамках справи про замовників вбивства журналіста Павла Шеремета.

Також Національна поліція заявляє про отримання нової інформації про можливих замовників вбивства журналіста Павла Шеремета. На оприлюднених записах невстановлені особи обговорюють питання вбивства Шеремета.

Новини

Популярні теми форуму

analytics