Close button

Олексій Навальний буде затриманий після повернення в РФ

Олексій Навальний буде затриманий після повернення в РФ

Опозиціонер Олексій Навальний буде затриманий після повернення в Російську Федерацію. Затримання планується відповідно до того, що він оголошений в розшук, повідомляє РБК-Украина.

Повідомляється, що управління ФСВП по Москві "зобов'язане вжити всіх дій" із затримання Навального до рішення суду про заміну умовного терміну на реальний.

Також повідомляється, що в грудні Навального оголосили в розшук, оскільки з 24 вересня невідомо фактичне місце його знаходження. Він буде затриманий у зв'язку зі "злісним порушенням режиму умовного ув'язнення".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Навальний повертається в Росію. За його словами, він має намір прибути в Москву рейсом з Берліна 17 січня.

"Питання" повертатися чи ні "переді мною не стояло ніколи. Просто тому, що я не виїжджав. Я опинився в Німеччині, приїхавши в неї в реанімаційній коробці", - додав він.

У Навального є умовний термін у справі "Ів Роше" за причетність до шахрайства. У 2014 році його засудили до 3,5 років умовно, хоча компанія в процесі суду відмовилася від претензій. ЄСПЛ визнав вирок довільним і необгрунтованим.

Раніше вийшло журналістське розслідування про те, що Навального в Росії отруїли вісім співробітників ФСБ.

Новини

Популярні теми форуму

analytics