Close button

Російську вакцину заблокували в соцмережі

Російську вакцину заблокували в соцмережі

Розробник вакцини закликає користувачів звертатися до адміністрації соцмережі з проханням розблокувати сторінку, повідомляє Корреспондент.

Соціальна платформа Twitter обмежила доступ до аккаунту російської вакцини від коронавируса Супутник V. Розробник рабірается в причинах внесення до "чорного списку", повідомляється на сторінці вакцини в іншій соціальній мережі Facebook.

"Аккаунт Sputnik V обмежили. Ми шукаємо причини цього. Через Twitter ми поділилися всією інформацією і були відкриті і прозорі про те, як працює вакцина. Через Twitter ми запропонували AstraZeneca використовувати один з компонентів Sputnik V і домовилися про спільні клінічних дослідженнях", - йдеться в повідомленні.

Також розробники попросили всіх своііх передплатників написати в адміністрацію соцмережі з проханням відновити доступ.

Нагадаємо, що в Росії почали відчувати на добровольцях вакцину Супутник Лайт. Він вводиться одним уколом і, як запевняють російські вчені, препарат безпечний і ефективний.

Додамо, що з 18 січня в РФ починається масова вакцинація від коронавируса. В обіг до кінця січня надійде 2,1 мільйона доз вітчизняної COVID-вакцини.

Новини

Популярні теми форуму

analytics