Close button

Renault розробила автомобіль для каршерінга

Renault розробила автомобіль для каршерінга

Mobilize - одне з нових бізнес-підрозділів групи Renault - представив прототип EZ-1. Подібні крихітні машинки планується використовувати в службах каршерінга, повідомляє Renault.

EZ-1 - це компактний і маневрений електромобіль для двох пасажирів. Він на 50% виготовлений із вторинної сировини, а в кінці життєвого циклу 95% автомобіля будуть перероблені на заводі Re-Factory у Фланьо. Повністю скляні двері дають пасажирам EZ-1 вільний огляд міського пейзажу.

f6d1a005e4a2076ac5f5421b79b89325.jpgДовжина EZ-1 становить всього 2,3 м.

Користувачі EZ-1 будуть платити тільки за час або пробіг. У автомобіля буде бесьключевой доступ з керуванням зі смартфона.

Прототип EZ-1 оснащується швидкознімними акумуляторами оригінальної конструкції - в разі розрядки потрібно буде просто замінити «порожні» блоки на заряджені. За словами розробників, це оригінальна альтернатива традиційної зарядної інфраструктури, яка дозволяє користуватися автомобілем без перерв.

d60af453fb180ad00f6f62a8a322fe9a.jpg

«Прототип EZ-1 - це мобільне рішення, яке відмінно вписується в концепцію сучасного міста. Це маневрений, динамічний і інклюзивний автомобіль, що втілює саму суть нового бренду Mobilize. Це живий автомобіль, який стане супутником людини на шляху до більш економічною і відповідальної мобільності », - заявив Патрік Лешарпі, дизайн-директор Mobilize Design.

Mobilize - це одне з чотирьох нових бізнес-підрозділів групи Renault, створених в рамках програми Renaulution. Компанія об'єднує напрямки групи Renault, пов'язані з мобільністю, енергетикою і даними. Завдяки підтримці понад 6000 дилерських центрів Renault в Європі Mobilize зможе пропонувати рішення мобільності, що передбачають тривалість використання від однієї хвилини до декількох років, в містах і околицях.

Новини

Популярні теми форуму

analytics