Close button

Great Wall показала новий преміальний кросовер

Great Wall показала новий преміальний кросовер

Китайський концерн Great Wall поділився першими фотографіями і основними характеристиками нового кросовера, який вийде під преміальним брендом WEY. У новинки буде бензинова і гібридна модифікація, повідомляє Autoua.net.

Оригінальна назва автомобіля - 摩卡. З китайської на англійську воно перекладається як «Mocha», а на російську - «Моккачіно», і означає кавовий напій. Довжина, ширина і висота кросовера становлять 4 875, 1 960 і 1 690 мм відповідно, колісна база - 2 915 мм. Тобто за габаритними розміром нова модель WEY порівнянна з Audi Q8.

b36137b86a06d5dfa764dee2c0954f4c.jpg

Новий кросовер Mocha стилістично перегукується з іншими паркетниками брендів WEY і Haval (обидва належать Great Wall), але в той же час має власні відмінні риси - вузькі фари головного світла, велику шестикутну грати радіатора, плавний вигин на боковинах кузовних панелей і корму в агресивному дизайні . Пятидверка також отримала висувні ручки дверей і 21-дюймові колеса з багатоспицевими дисками.

go2_8q5js0_big.jpg

WEY Mocha

WEY Mocha буде оснащуватися 2.0-літровим бензиновим турбодвигуном потужністю 213 к.с. Крім цього буде випускатися модифікація з плагін-гібридною силовою установкою, у якій витрата палива в міському режимі за даними китайських ЗМІ складе 1.4 л на 100 км пробігу. Для новинки підготовлений 9-ступінчастий «робот» з подвійним зчепленням, а привід незалежно від модифікації буде тільки переднім.

Повноцінна презентація новинки запланована на 20 січня. Тоді ж повинні показати дизайн інтер'єру і розкрити більше технічних подробиць.

Новини

Популярні теми форуму

analytics