Close button

Volkswagen стане флагманом модельного ряду

Volkswagen стане флагманом модельного ряду

Volkswagen підтвердив раніше просочилася в мережу інформацію про те, що компанія працює над створенням нового електромобіля, який згодом стане флагманом марки, повідомляє Автоцентр.

За словами глави німецького бренду, новинка буде найбільш технологічною в сімействі ID.

На даний момент електромобіль носить назву VW Trinity. Він є частиною проекту Artemis, який був запущений гендиректором Audi Маркусом Дуйсманом навесні 2020 року. Електричний флагман буде побудований на модернізованій платформі модульної MEB і отримає систему автономного водіння на базі нейромережі. Тобто для електрокара буде доступний четвертий рівень автономності.

Про зовнішність майбутнього флагмана поки нічого невідомо. Однак, якщо судити по тизер, то кузов моделі буде витягнутим і злегка приплюснутим, з масивними колісними арками і сильно заваленим лобовим склом. Уявити Volkswagen Trinity мають намір до кінця 2021 року, а його серійна версія вийде до 2025 року.

vw-id-vizzion-hinten-e1545055358161.jpg

На тізері кузов прикритий тканиною, тому дрібних деталей ми не бачимо. Але раніше в якості натяку на наступний флагман бренду (і своєрідного наступника VW Phaeton) компанія показувала концепт ID Vizzion. Тим не менше, зараз можна відзначити, що автомобіль отримає більш практичний кузов, схожий на універсал. В цьому випадку можна спиратися на зовнішність прототипу Space Vizzion. Можливо, в результаті нас чекає якийсь симбіоз цих машин.

img-944x6292019-11-24-13-14-34-172333.jp

Новини

Популярні теми форуму

analytics