Close button

iOS 14.4 і iPadOS 14.4 отримали нові функції

iOS 14.4 і iPadOS 14.4 отримали нові функції

Компанія Apple випустила операційні системи iOS 14.4 і iPadOS 14.4. Це версії Release Candidate, які доступні не тільки розробникам, але і звичайним користувачам в рамках програми відкритого бета-тестування, повідомляє iXBT.com.

iOS 14.4 і iPadOS 14.4 отримали нові візуальні і звукові ефекти при переадресації музики з iPhone 11 або iPhone 12 на HomePod mini. В налаштуваннях з'явилася нова опція для класифікації Bluetooth-пристроїв, через яких відбувається відтворення музики.

Також Apple додала опцію, яка визначає оригінальність комплектуючих камери, встановленої в iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max. В iOS 14.4 камера iPhone може розпізнавати QR-код меншого розміру. У розділі «Вправи» додатка Apple Watch на iPhone з'явилася нова функція «Час ходьби», яка включає в себе перемикач «Передавати останні дані вправ з годин».

Крім того, були виправлені помилки з артефактами при використанні HDR-режиму в камері iPhone 12 Pro, баг, через яку клавіатура в повідомленнях відкривалася з іншою мовою і так далі.

Фінальна версія в тому ж вигляді повинна вийти через кілька днів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics