Close button

Наймодніші джинси 2021 року

Наймодніші джинси 2021 року

Щоб створити яскравий і автентичний повсякденний образ, досить надіти стильні джинси. Це свого роду палочка-виручалочка в світі одягу, повідомляє Сегодня.

Денім багато років впевнено посідає першу позицію серед універсальних матеріалів, але при всій популярності джинс, їх не можна назвати примітивними.

Сьогодні ми розповідаємо про наймодніших моделях джинс 2021-го, і про те, з чим їх носити.

З кожним новим сезоном на подіумах з'являється все більше нових варіантів і фасонів: від поєднання декількох відтінків синього в одній парі штанів до повернення до ретро моделям. Завдяки такій різноманітності, кожен знайде варіант для себе, а найбільш актуальні пропозиції дизайнерів і модних будинків розбираємо нижче.

600abd2a6b43f.jpg

Ми звикли бачити защипи на класичних брюках, але і для джинс це відмінний варіант, щоб створити більш чіткий силует, підкреслити фактуру матеріалу. Защипи в бічному шві створюють шарм незавершеності, ніби штани тільки забрали з ательє, не встигнувши закінчити зміни в фасон.

600abd624c9f6.jpg

Техніка печворк в останні кілька років є однією з тенденцій в дизайні одягу і аксесуарів. Кілька шматків тканини, зібраних в одну річ, створюють гармонійну картину образу, натхненного сімдесятими.

600abd765cdee.jpg

Від звичних рваностей на колінах тренди йдуть в сторону необроблених країв. Це створює настрій гранжу, а в сучасних реаліях модної індустрії вітається легка недбалість і розслабленість.

600abd8a4624f.jpg

Елегантні силуетні джинси кльош славляться своєю здатністю візуально подовжувати ноги. Такий фасон підійде всім, хто хоче виглядати стримано, але не занадто офіційно. До того ж, кльош є одним з головних атрибутів ретро естетики, яка так актуальна в цьому сезоні.

600abda4c8301.jpg

Легка промисловість є однією з найбільш згубних для навколишнього середовища, але все більше уваги до цього питання привертають самі дизайнери, піднімаючи тему усвідомленого споживання і переробки матеріалів. Так в колекціях з'являються нові стильні джинси, створені з декількох пар, які не були продані в попередніх сезонах.

Новини

Популярні теми форуму

analytics