Close button

"Слуги" почали збір підписів за виключення Дубинського з фракції

"Слуги" почали збір підписів за виключення Дубинського з фракції

Депутати фракції "Слуга народу" почали збирати підписи за виключення Олександра Дубинського. Раніше президент радив нардепу вийти з фракції за власним бажанням, повідомляє Буквы.

Про це нам повідомив депутат фракції.

Голосування з цього питання проходить в спеціальному мобільному додатку "слуг", в якому для нардепів зазвичай влаштовують опитування щодо підтримки тих чи інших законопроектів. Воно триватиме добу. Проміжні результати в додатку не помітні.

На уточнення, чи була санкція Банкової на це після того, як група друзів Коломойського не проголосувала за призначення екс-топ-менеджера "Нафтогазу" Юрія Вітренка на посаду віце-прем'єра - міністра енергетики, депутат відповів: Ні, ми самі.

Нагадаємо, 25 січня відбулося засідання фракції "СН". Одним з питань, що обговорюються на засіданні, було введення США санкцій проти нардепа Олександра Дубинського.

Під час засідання президент Володимир Зеленський запропонував Дубинському покинути фракцію.

"[Зеленський] не просив його, але кілька разів озвучив, що цей варіант буде найкращим. Сам же Дубинський під кінець вже прийшов до тями і став активно захищатися. Заявляв, що в усьому винна нардеп Радіна (голова комітету з питань антикорупційної політики - прим. ред.), яка здала його американцям", - стверджує джерело.

Дубинський відмовився лишити фракцію. Тоді було прийнято рішення про проведення голосування в межах фракції.

Новини

Популярні теми форуму

analytics