Close button

Дубинський підтримав Telegram-канали, які працюють на спецслужби РФ

Дубинський підтримав Telegram-канали, які працюють на спецслужби РФ

Народний депутат від Слуги народу Олександр Дубинський підтримав Telegram-канали, які, за даними СБУ, працюють на російські спецслужби. Свою думку він висловив в Telegram, повідомляє Новое Время.

Депутат назвав спецоперацію СБУ щодо викриття популярних українських Telegram-каналів, які працюють на російську військову розвідку, «підготовкою до прийняття Верховною Радою закону 2693-д Про медіа».

«Використовуючи порошенківські наративи про "агентів Кремля", Раду будуть переконувати прийняти закон, що дозволяє цензурувати ЗМІ і блокувати неугодні інформаційні ресурси, в тому числі, в Telegram»,- заявив Дубинський.

lrm8i4cvcp_big.jpg

Фото: Dubinsky.pro/Telegram

До цього Служба безпеки України заявила, що в генштабі збройних сил РФ вербували активістів «російської весни» з Харкова та Одеси для створення і адміністрування ряду політичних Telegram-каналів, в тому числі Леґітимний, Резидент, Чорний квартал.

За даними СБУ, адміністратори каналів «базуються» на території підконтрольного Росії Придністров'я. Серед них - одеський активіст антиМайдану Артем Д., «головний менеджер» російської агентурної мережі.

11 січня Міністерство фінансів США внесло до списку санкцій нардепа від Слуги народу Олександра Дубинського, екс-нардепа Олександра Онищенка і п'ятьох соратників народного депутата Андрія Деркача.

Новини

Популярні теми форуму

analytics