Close button

Виключення Дубінського підтримали 198 депутатів - Арахамія

Виключення Дубінського підтримали 198 депутатів - Арахамія

Рішення про виключення Олександра Дубінського з фракції "Слуга народу" підтримали 198 народних депутатів від монобільшості, повідомляє Укринформ.

Про це журналістам розповів голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія за результатами засідання фракції в понеділок.

"Я проголосував "за". 198 депутатів проголосували "за", 29 - "проти" і 19 - на сьогоднішній день так і не визначилися. Фактично, це 80,5% кількості фракції при необхідних 70%", - поінформував Арахамія.

Відповідаючи на запитання, чи будуть оприлюднені результати голосування, Арахамія відповів, що в цьому немає необхідності, тому що це внутрішнє фракційне рішення.

"У нас є регламентом визначена процедура, яким чином це має проходити. Вона згідно з регламентом повністю проходила належним чином. У нас є протоколи і підписи фізичні кожного депутата, який проголосував, його позиція і таким чином завтра від мене, я тільки що підписав, іде лист на Голову Верховної Ради, про повідомлення про те, що пан Дубінський як народний депутат припинив участь у діяльності нашої фракції", - розповів Арахамія.

Політик також зазначив, що якщо Дубінський доведе, що не винний у втручанні в американські вибори і матиме бажання повернутися до фракції, може бути скликане засідання фракції, яка має вирішити питання щодо його повернення до свого складу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics