Close button

Сім зірок, які мали судимості

Сім зірок, які мали судимості

Багато з нас оступалися і здійснювали дурниці, однак мало хто потрапляв за це за грати. Голлівудські зірки часом переступали межу закону і потрапляли у поліцію, повідомляє Обозреватель.

Багаторазовий володар "Греммі" Jay-Z напав з ножем на людину в нічному клубі, а красунчик Х'ю Грант попався на гарячому з дівчиною легкої поведінки.

1. Шайа ЛаБаф, 34 роки

Актор отримав славу завдяки ролям у таких фільмах, як "Параноя", "Трансформери", "Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа", а також гучними скандалами. У 2008 році він був заарештований за відмову покинути одну з аптек в Чикаго, в цьому ж році Шайа потрапив в аварію, але відмовився зробити тест на алкоголь та наркотики. У 2009 році його позбавили прав за водіння в напідпитку, а у 2014-му невгамовного ЛаБафа заарештували за порушення громадського порядку в бродвейському театрі. У 2020 році Шайа знову потрапив в скандал. Його колишня дівчина, співачка FKA Twigs (справжнє ім'я Талія Барнетт), Звинуватила актора в сексуальному і фізичному насильстві, а також подала на нього до суду.

Шайа ЛаБаф неоднократно попадал в полицию .

Шайа ЛаБаф неодноразово потрапляв в поліцію. Джерело: kinoafisha.info

2. Вайнона Райдер, 49 років

У 2001 році актрису спіймали на крадіжці. Вайнона вирішила вкрасти дорогий дизайнерський одяг з магазину "Saks Fifth Avenue" в Лос-Анджелесі на суму 5,5 тис. доларів, як виявилося достатньою, щоб посадити злодійку за ґрати. Зірка фільму "Едвард Руки-ножиці" при допиті оголосила, що таким чином входить в роль злодійки. Як пізніше з'ясувалося, причиною такого дивного вчинку стали наркотики. В покарання Райдер довелося заплатити 3700 доларів штрафу і більше ніж шість тисяч компенсації магазину.

Крім того, актриса також отримала три роки умовно, 480 годин громадських робіт і розпорядження про відвідування лекцій про шкоду наркотиків.

Вайнона Райден попалась на крупной краже.

Вайнона Райдер спіймали на великій крадіжці. Джерело: kino-teatr.ru

3. Х'ю Грант, 60 років

Х'ю Гранта жодного разу не ловили за наркотиками, бійками або водінням напідпитку. Однак герой романтичних драм 2000-х потрапив в скандал через оральний секс в громадському місці в машині з дівчиною легкої поведінки Дівайн Браун. Акторові дали два роки умовно і зобов'язали виплатити штраф в 1180 доларів.

Хью Грант получил два года условно после пикантного скандала.

Х'ю Грант отримав два роки умовного після пікантного скандалу. Джерело: joinfo.ua

4. Мел Гібсон, 65 років

Відомий актор, зірка "Хороброго серця", лауреат двох премій "Оскар" і "Золотого глобуса" теж виявився не без гріха. Мел Гібсон заплатив немало штрафів за водіння напідпитку, а також отримав звинувачення за гомофобію. У 1992 році актор публічно в інтерв'ю жорстко і непристойно висловлювався на адресу сексуальних меншин.

Мел Гибсон заплатил немало штрафов за вождение в нетрезвом виде.

Мел Гібсон заплатив немало штрафів за водіння напідпитку. Джерело: film.ru

5. Джастін Бібер, 26 років

Наймолодший представник цього рейтингу Джастін Бібер також неодноразово потрапляв в поліцію, зокрема за малювання графіті в недозволених місцях і перевищення швидкості напідпитку. У 2014 році в Маямі попспівака заарештували за перегони на особистому спорткарі. Тоді Бібер зізнався, що, перш ніж сісти за кермо, вживав алкоголь, курив марихуану і навіть брав таблетки. Джастіна відпустили із залу суду під заставу в 2500 доларів.

Джастин Бибер попался во время гонок под тяжелыми веществами.

Джастін Бібер спіймали під час перегонів під важкими речовинами. Джерело: sova.ponominaiu.ru

6. Jay-Z, 51 рік

Багаторазовий володар "Греммі" у 1999 році загримів в поліцію за звинуваченням у важкому злочині. Так, Jay-Z завдав ряд ножових поранень музичному продюсеру Lance Rivera в нічному клубі Манхеттену. Через два роки репер визнав свою провину та отримав умовний термін в три роки.

Jay-Z с ножом напал на известного продюсера

Jay-Z з ножем напав на відомого продюсера. Джерело: peopletalk.ru

7. Меттью МакКонахі, 51 рік

Зірка "Джентльменів" потрапив в незручну ситуацію після вживання марихуани. Ще у 1999 році сусіди актора викликали поліцію через неймовірний гуркіт. Коли правоохоронці прибули за викликом, то виявили голого Меттью МакКонахі, який з усієї сили бив по барабанах. Ефектний виступ йому обійшлося штрафом в 50 доларів. Також актора звинуватили в порушенні громадського порядку та вживанні марихуани, проте пізніше звинувачення було знято.

На Мэттью МакКонахи составили дело в полицейском участке

На Меттью МакКонахі склали справа у поліцейській дільниці. Джерело: peopletalk.ru

Анастасія Польська

Новини

Популярні теми форуму

analytics