Close button

Дана Астаф'єва розповіла про заміжжя

Дана Астаф'єва розповіла про заміжжя

Українська співачка Даша Астаф'єва поскаржилась на тиск з боку близьких, що вона досі не заміжня. Крім того, знаменитість розповіла про судові перипетії в житті свого хлопця Артема Кіма, який тривалий час перебував під домашнім арештом у зв'язку зі звинуваченнями в багатомільйонне розкрадання, повідомляє Обозреватель.

За словами Астаф'євої, її рідні питаннями про заміжжя намагаються поставити артистку в рамки, в яких кожна жінка, якщо їй за 30, повинна бути в шлюбі та народити дитину. Про це співачка заявила в інтерв'ю програмі "Світське життя".

"Для мене це болюче питання. Мені дуже прикро, що в нашій країні це до сих пір "час неандертальців", - зазначила Астаф'єва.

Крім того, співачка розповіла, що її хлопець Артем Кім досі перебуває під слідством і тривають суди. Але чоловікові повернули паспорт і артистка дуже рада, що тепер вони можуть подорожувати.

Астаф'єва і її хлопець Артем

Астаф'єва і її хлопець Артем. Джерело: Instagram Даші Астаф'євої

Нагадаємо, Артема Кіма звинуватили в розкраданні 27 мільйонів гривень. Нареченому українській секс-бомби Даші Астаф'євої призначили запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у серпні 2017 року. 27 грудня в Солом'янському районному суді Києва відбулося чергове засідання у його справі, в результаті якого домашній арешт був продовжений до 26 січня 2018 року.

Софія Ковнір

Новини

Популярні теми форуму

analytics