Close button

Розсекречено інтер'єр нового седана Kia

Розсекречено інтер'єр нового седана Kia

У Південній Кореї сфотографували інтер'єр п'ятиметрової Kia K8, повідомляє Motor.ru.

Фотошпигуни розсекретили інтер'єр седана Kia K8 - четирехдверка, яка більше і розкішніше K5. Новинка здивувала широкоформатним вигнутим екраном передній панелі / медіасистеми, мультірулём з пухкою подушкою, а також «ступінчастою» центральною консоллю. На інших Kia аналогічні дизайнерські рішення не застосовувалися.

Шеф-дизайнер Kia Карім Хабіб обіцяв для K8 вивірений з точки зору ергономіки інтер'єр «першого класу», і «вісімка» ні в чому не копіює салони інших моделей корейського концерну.

Приладова панель і тачскрін інформаційно-розважального комплексу об'єднані під зігнутим склом в єдиний кластер а-ля «мерседесовський» MBUX, блок клімат-контролю сенсорний, хоча є звичні регулювальні шайби.

dad8daa194aa64fe461699bcd9873b9fdcf80c9d Інтер'єр Kia K8

Звичний для Kia кермо з круглою подушкою і яскраво-вираженими бічними спицями замінений, хоча спарені фірмові «гойдалки» залишилися. Змінився навіть логотип: K8 стане першою Kia з двовимірним лейблом. Нестандартно оформлений центральний тунель: шайба-селектор трансмісії, кнопки їздових налаштувань і гальмо стоянки знаходяться на подіумі, а на рівень нижче розташовані підстаканники і ніша для бездротової зарядки гаджетів.

4f17b2348bca66b4ca90f829f4c641d88e4e38dc

Підтвердженої інформації по лінійці двигунів і трансмісій Kia K8 немає, але інсайдери пророкують великому седану гібридну установку на основі бензинової «турбочетвёркі» 1.6, новий бензиновий 3,5-літровий мотор, а також актуальний 2,5-літровий чотирициліндровий агрегат лінійки Smartstream. Віддача найпотужніших версій досягне позначки 300 кінських сил, і для топових «вісімок» буде доступний повний привід. Базові Kia K8 як і раніше будуть передньопривідними; збережуться і комерційні газові версії.

Повністю розсекретити Kia K8 обіцяють до кінця 2021 року, але спочатку продажі почнуться на внутрішньому південнокорейському ринку. Пізніше «вісімку» привезуть в США, де п'ятиметровий седан замінить Kia Cadenza.

Новини

Популярні теми форуму

analytics