Close button

Новий Mercedes-Benz C-Class розкрили до прем'єри

Новий Mercedes-Benz C-Class розкрили до прем'єри

У Мережу злили фотографії з офіційної презентації Mercedes-Benz, повідомляє Motor.ru.

Новий Mercedes-Benz C-Class в кузові W206 розкрили достроково завдяки витоку знімків з офіційною фотосесії. Без камуфляжу засвітилися і звичайний седан, і версія з пакетом AMG-Line; також повністю розсекречений салон новинки. Прем'єра Mercedes-Benz C-Класу п'ятого покоління запланована на 23 лютого.

Mercedes-Benz C-Class в новому поколінні як і раніше буде схожий на «старші» моделі - оновлений E-Class W213 і S-Class W223. Чи збережеться і варіативність у виборі аеродинамічних обважень: за доплату можна буде замовити пакет AMG-Line з збільшеними повітрозабірниками в бампері, іншими бічними спідницями і «спортивним» вихлопом.

6mtg5_ts28_big.jpg

У салоні Mercedes-Benz C-Class W206 виявиться зменшеною копією S-Класу: архітектура передньої панелі, безрамковий екран віртуальної приборки, портретно-орієнтований тачскрін мультімедісістема MBUX другого покоління - все це нагадає про флагмані Daimler. Однак повним «клоном» дорожчої моделі C-Class не буде - у компактного седана спрощені дверні карти, інший кермо і дефлектори вентиляції, та й опцій набагато менше.

Журналісти Autocar з'ясували, що новий C-Class виявиться просторіше поточної моделі, оскільки збільшиться і габаритна довжина, і колісна база. Також підтверджений відмову від шести- і восьмициліндрових моторів: перехід на електрифіковані «турбочетвёркі» 2.0 обумовлений екологією.

xauaevba6p_big.jpg

Архітектура шасі у Mercedes-Benz C-Class W206 нова: модель базується на задньопривідній платформі MRA, хоча попереду збереглася підвіска на подвійних поперечних важелях, а ззаду - багаторичажка. Серед очікуваних опцій - повнокероване шасі, «розумна» матрична оптика з голографічними лінзами, кольоровий проекційний дисплей і системи напівавтономного водіння.

Публічна прем'єра нового Mercedes-Benz C-Класу відбудеться 23 лютого. Однак на наступному тижні розсекретять тільки седан W206: універсал, крос-універсал, купе і кабріолет поповнять лінійку пізніше. Також з затримкою дебютують «заряджені» моделі суббренда Mercedes-AMG: розширення лінійки напевно відбудеться до кінця року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics