Close button

Зеленський анонсував новий проект приміських електричок

Зеленський анонсував новий проект приміських електричок

Президент Володимир Зеленський анонсував реалізацію проекту якісного приміського залізничного сполучення, повідомляє Укринформ.

Про це він розповів під час виступу на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Інфраструктура».

"Також ми працюємо і над давно забутою темою - це приміські поїзди. Громадяни, які користуються цим видом транспорту, краще за інших знають, в якому жахливому стані він знаходиться. Тому в даний час ми готуємо проект City Express - це інший якісний, сучасний рівень приміського сполучення , який, зокрема, допоможе подолати проблеми з трафіком в великих містах", - зазначив Президент.

Зеленський зазначив, що перший етап проекту буде реалізовуватися в Києві, Дніпрі та Харкові. За його словами, в останніх двох містах стартувала розробка проектів, а щодо Києва зараз йдуть переговори з потенційними партнерами.

Крім того, як повідомляє Інтерфакс-Україна, Зеленський заявив про роботу над удосконаленням існуючих маршрутів поїздів "Інтерсіті", а також анонсував запуск нових маршрутів.

"Ми удосконалюємо маршрути "Інтерсіті" та готуємо нові. Наша мета - щоб залізнична поїздка між містами займала в українців максимум три-чотири години", - сказав він.

Новини

Популярні теми форуму

analytics