Close button

У Зеленського розраховують на запуск державної авіакомпанії в 2021 році

У Зеленського розраховують на запуск державної авіакомпанії в 2021 році

Заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко висловив надію, що роботи зі створення державного авіаперевізника будуть завершені у 2021 році, повідомляє Интерфакс-Украина.

"У нас є амбіційна мета створення державного авіаперевізника. Ми сподіваємося, що зможемо це доробити в цьому році і Україна отримає зрозумілого державного національного авіаперевізника, який зможе вирішувати не тільки питання туризму, а й питання держави. Багато хто з вас пам'ятає, як це було навесні, коли ми забирали наших громадян і співпрацювали з приватними авіакомпаніями. Все це буде вирішувати національний великий авіаперевізник, який, сподіваюся, буде відомий у всьому світі", - сказав він в ході форуму "Україна 30. Інфраструктура" в понеділок.

Тимошенко також зазначив, що для роботи в цьому напрямку цілями держави є: скасування ПДВ на внутрішні перевезення, формування команди топ-менеджерів, розробка авіамаршрутів, формування парку літаків на умовах лізингу.

Раніше міністр інфраструктури Владислав Криклій заявляв, що в основі концепту державної авіакомпанії стоять літаки державного авіабудівного підприємства "Антонов".

Новини

Популярні теми форуму

analytics