Close button

Lexus представив геймерський седан

Lexus представив геймерський седан

Компанія Lexus вирішила поповнити свою модельну лінійку досить нестандартним варіантом автомобіля. Новинка, в основу якої ліг спортивний седан IS, призначена для шанувальників відеоігор, повідомляє Автоцентр.

Для того, щоб максимально адаптувати модель під вимоги геймерів, виробник залучив до її створення користувачів сервісу Twitch.

Була проведена серія опитувань серед користувачів цього стрімінгового сервісу, в рамках яких геймери висловили свої побажання щодо зовнішності седана і його наповнення. Самі бажані опції втілили в автомобілі. Зокрема, салон нового Lexus IS оформили в стилі «Неоновий Токіо», який включає безліч елементів відображення, в числі яких багатобарвні світлодіодні лампи на стелі, стильне підсвічування сидінь і світлодіодні панелі, що проектують контент на заднє вікно. «Розумне» тонування на вікнах дозволяє затемнити інтер'єр, щоб світло не заважало іграм.

lexus-gamers-is-3.jpg

В оснащення седана був включений величезний вигнутий монітор, який перекриває майже всі вітрове скло. Під ним встановлена висувна клавіатура і ігровий контролер, надрукований на 3D-принтері. В якості підсилювача відчуттів виступає димогенератор і RGB-лазери, а в крісло водія доповнено функцією вібрації. Потужний комп'ютер з процесором AMD і відкритий MSI Gaming GeForce розташований в багажному відсіку.

Геймерський автомобіль заснований на версії IS 350 F Sport. Під капотом - 3,5-літровий V6, який видає 315 к.с. і 380 Нм крутного моменту, і працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід - задній або повний. Вартість унікальної машини не розголошується.

lexus-gamers-is-1.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics