Close button

Meizu 18 і Flyme 9 виходять вже завтра

Meizu 18 і Flyme 9 виходять вже завтра

Попередні замовлення на Meizu 18 вже приймають, повідомляє iXBT.com.

Компанія Meizu Technology офіційно оголосила про те, що завтра відбудеться грандіозний захід, який буде присвячено презентації нового флагманського продукту виробника.

Китайські джерела повідомляють, що завтра компанія представить свій флагманський смартфон, однак не тільки він стане героєм заходу. Також очікується анонс нової фірмової оболонки Flyme 9 на базі операційної системи Android 11.

Сьогодні на офіційній сторінці Meizu Flyme в WeChat запустили опитування, в якому користувачів запитують, чи хочуть вони побачити анонс нової оболонки Flyme. До цього онлайновий магазин Pinduoduo відкрив прийом попередніх замовлень на Meizu 18.

Останній флагманський смартфон компанії, Meizu 17, був випущений минулої весни. Він став першим смартфоном виробника, який підтримує роботу в мережах п'ятого покоління. Компанія Meizu знизила темпи випуску нових смартфонів, також користувачі критикують її за погану підтримку раніше випущених пристроїв оновленнями.

Джерела стверджують, що телефони Meizu 18 і Meizu 18 Pro можуть залишитися ексклюзивними для Китаю і єдиними флагманами компанії в цьому році.

Новини

Популярні теми форуму

analytics