Close button

Укроборонпром підписав контракт з Пакистаном

Укроборонпром підписав контракт з Пакистаном

Концерн Укроборонпром підписав зі Збройними силами Пакистану контракт на $ 85,6 млн на ремонт парку танків Т-80УД. Підписання контракту відбулося в ході міжнародної виставки озброєнь IDEX-2021 ОАЕ, повідомляє прес-служба Укроборонпрому, повідомляє LIGA.net.

Це перший контракт з Пакистаном, підписаний в 2021 році, уточнюють в концерні.

Пакистан підписав з Україною контракт на поставку танків Т-80УД в середині 1990-их. Відправлення 320 танків в країну почалася в 1997 році і закінчилася на початку 2002 року.

Також Укроборонпром обговорив з пакистанською стороною нові замовлення на поставку двигунів 6 ДТ1 і 6 ТД2, повідомив генеральний директор Укробронпрома Юрій Гусєв.

Глава концерну додав, що на IDEX-2021 Українська делегація досягла кількох попередніх домовленостей з ОАЕ, Саудівською Аравією і Йорданією в сферах високоточного озброєння, безпілотних платформ, космічних технологій та ремонту авіадвигунів.

  • 15 лютого 2021 року Укроборонпром підписав угоду про розширення військово-промислового співробітництва на $ 1 млрд з Tawazun Economic Council і EDGE Group. Підписання відбулося в рамках візиту президента Володимира Зеленського в ОАЕ.
  • 20 лютого ГК "Укроборонпром" вивів зі свого складу 17 підприємств і передав корпоративні права на два АТ в рамках реформування концерну.

Новини

Популярні теми форуму

analytics